oNuR Admin

Mesaj Sayısı: 1992 Yaş: 20 Nereden: iSTaNßuL <FONT color=red><B>Uyarı</B><: <div align="center"><span><marquee><font color="#00000"><strong>Nehir Erdoğan Resmi Fan Sitesi Bağımlılık Yapabilir !!</strong></font> </marquee></span></div> Reputation: 0 Rep: 2147485229 Kayıt tarihi: 22/01/08
 | Konu: Özgür Çevik yeni albümünün tüm şarkı sözleri Salı Haz. 10, 2008 4:42 pm | |
| Özgür Çevik'in DÜŞ/ÜN/CE albümündeki tüm şarkılar ÖZGÜR ÇEVİK---DÜŞÜŞÜM
Anlamını yitirmiş bir cümleyim ben Toparlamıyor yeni kelimeler Kime ait olduğunu bilmiyor Rüzgarlara bıraktığım deli kader Kimsiniz siz her şeyi belirleyen Gölge gibi görünmeden Neden kendine yenik düşen Düşüşüm duruşum oldu Kaldırmayın beni yerden Kirletmeyin ellerimi Dokunmayın bana lütfen Savruluşum savunuşum oldu kendimi Kim yanımda kim yok göremiyorum Seçmelimiyim bu şıklardan birini Tek yönlü yol dönemiyorum Kimsiniz siz her şeyi belirleyen Gölge gibi görünmeden Kendine yenik düşen Düşüşüm duruşum oldu Kaldırmayın beni yerden Kirletmeyin ellerimi Dokunmayın bana lütfen
Söz/müzik Özgür Çevik Elektrik gitar Selim Öztürk Klevyeler/keman Tolga Çebi Bas gitar Ferhat Hasanoğlu Davul Burak Karataş Geri vokal Elif Ersoy
ÖZGÜR ÇEVİK -- BİZE KALANLAR
Dokunduğumdan uzak, kokladığımdan tatsız Artık yabancısın Karanlık ve dipsiz kuyularla Dolu dünya sevgilim Tutun bize, düşmeyelim Dokunduğumdan uzak, kokladığımdan tatsız Artık yabancısın Karanlık ve dipsiz kuyularla Dolu dünya sevgilim Ben artık gitmeliyim Bu bir veda anı sevgilim Kaçırma gözlerini zamandan Ne son, ne de başlangıç yaşadığımız Karımız olsun bize kalanlar Bu bir veda anı sevgilim Kaçırma gözlerini zamandan Ne son, ne de başlangıç yaşadığımız Karımız olsun bize kalanlar Varlığımdan uzak renkler seninle olsun Artık yabancısın Karanlık ve çıkmaz sokaklarla Dolu dünya sevgilim Dikkat et ne olursun Bu bir veda anı sevgilim Kaçırma gözlerini zamandan Ne son ne de başlangıç yaşadığımız Karımız olsun bize kalanlar
Söz/müzik Özgür Çevik Akustik gitar Selim Öztürk Klavyeler/keman Tolga Çebi Bas gitar Ferhat Hasanoğlu Davul Burak Karataş Elektrik gitar Tim Pierce Akordeon Frank Marocco Viola Burcu Evren/Jeanie Lim Viyolonsel Ozan Evrim/Alisha Bauer
ÖZGÜR ÇEVİK---İNCİTTİYSEM
Sanki biliyormuşum gibi Hazırdım gelişine Ellerimle tutarım sandım Uzandım gözlerine Ellerim temizdi oysa Bunca kir benden değil Pay almak istedim güzelliğinden Niyetim kötü değil İncittiysem özür dilerim bebeğim Kirlettiysem özür dilerim İncittiysem özür dilerim bebeğim Kirlettiysem özür dilerim Yüzün sinmiş düşlerime Lekeleri çıkmıyor gülüşünün Suçu yıktın üzerime Yargılıyor masumiyetin İstemezdim böyle bitsin Üzülmeni istemedim Güç almak istermisin Ellerimi göndereyim İncittiysem özür dilerim bebeğim Kirlettiysem özür dilerim
Söz /müzik Özgür Çevik Akustik gitar Selim Öztürk Klavyeler Tolga Çebi Bas gitar Ferhat Hasanoğlu Davul Burak Karataş Elektrik gitar/gondolin Tim Pierce ÖZGÜR ÇEVİK---BİR DAHA AŞIK OLAMAM
Bir daha aşık olamam Bu şehirde İki kez yıkanılmaz ki bir nehirde Sular akıp gider Yüreğin yitip giderken Değişmez sandığın artık yok Kendimizi mi sevdik Aslında yok yok Beceremedik aşkı Yalnızlıktan da korktuk Galiba koptuk kendimizden yenildik Bir daha canımı yakamaz Hiç kimse Uzak dur benden ey aşk Mümkünse Zaman akıp gider Bedenin yitip giderken Yenilmez saydığın artık yok
Söz/müzik Özgür Çevik Klevyeler/keman Tolga Çebi Davul Burak Karataş Akustik gitar Ramon Stagnaro Elektrik gitar Tim Pierce Bas gitar Matt Bisonette Viola Burcu Evran/Jeanie Lim Viyolonsel Ozan Evrim/Alisha Baljer ÖZGÜR ÇEVİK--- ÇOK DÜŞÜNCE
Çok düşünce, çok düşünce Zaman kaçıyor ellerimden Koş peşinden, koş peşinden Yoruldum artık düşünmekten Çok düşünce, çok düşünce Doldu kafam almıyor içeri Elim kolum yara içinde Kanıyorlar, yanıyorlar Büyüyorlar içimde Narkoz yemiş duygularım Soğuk hissiz beklemekte Alev almış çelişkiler Sis bulutu yükselmekte Patlamaya hazır aşklar Savaşımdır sizlerle Paylaştığım her bir yaşem Mutasyondur bünyemde Karanlıklar azalıyor yavaş yavaş Kararsızlıklar Şimdi kimse tanımaz beni Üzerimde tuhaf bir elbise Ben şimdi başka biri Kokusuna yabancı hallerde Çok düşünce, çok düşünce
Söz / müzik Özgür Çevik Akustik/elektrik gitar Selim Öztürk Klavyeler Tolga Çebi Bas gitar Ferhat Hasanoğlu Davul Burak Karataş Özel efekt ve synth Selim Öztürk/Başar Yakupoğlu ÖZGÜR ÇEVİK--- FARKETMEDEN
Susamış suların akışı gibi Çaresiz gözlerin bakışı gibi Kapının ansızın çalışı gibi Akrebin ateşte yanışı gibi Güneşin gölgede kalışı gibi Uykumun düşlere dalışı gibi Kalbimin nabzında atışı gibi Bir yolun bir yere varışı gibi Vazgeçip uzaktan senin yanında Kendime cevapsız soru sormuşum Kaybolup giderken fırtınalarda Gönlümce ıssız bir ada bulmuşum Farketmeden farketmeden Farketmeden senin olmuşum Susamış suların akışı gibi Çaresiz gözlerin bakışı gibi Kapının ansızın çalışı gibi Akrebin ateşte yanışı gibi
Söz/müzik Fikret Kızılok Elektrik gitar Selim Öztürk/Tim Pierce Klevyeler/keman Tolga Çebi Davul Burak Karataş Bas gitar Matt Bisonette Viola Jeanie Lim Violonsel Alisha Bauer Kontrbas Steve Dress
ÖZGÜR ÇEVİK--- YALNIZLIK KORKUSU
Korkalık yakışmıyor sana Kaybedecek neyin kaldı daha Cesaret bir ölü erdem Sarılmaya çalıştığın hala Sesleri bastırmıyor insanların İçimdeki suskunluğu Kelimeler yetersiz anladım Anlatmaya düştüğüm boşluğun Ordasın içimde bir yudum içince Duyuyorum sesini Yalnızlık korkusu teninin kokusundan Tanıyorum seni Arkasına saklandığın hayatlar Varlığına yabancılar artık Bir zamanlar yükseldiğin kanatlar Yüklerini taşıyamaz artık Sesleri bastırmıyor insanların İçimdeki suskunluğu Kelimeler yetersiz anladım Anlatmaya düştüğüm boşluğu Ordasın içimde bir yudum içince Duyuyorum sesini Yalnızlık korkusu teninin konusu Tanıyorum seni
Söz/müzik Özgür Çevik Elektrik gitar Selim Öztürk Davul Burak Karataş Özel efekt/synth Selim Öztürk/Başar Yakupoğlu Bas gitar Matt Bisonette Geri vokal Elif Ersoy
ÖZGÜR ÇEVİK--- AŞK DEMLEDİM
Uzunca bekledim seni Yapayalnız bir rüyada Uyanmak istedim sen gelmeyince Sıkışmışım ben zamanda Belki gelirsin diye Dua ettim o anda Yüzün belirsin diye Yapayalnız rüyama Belki gelirsin diye Dua ettim Tanrıya Yanıp söndün gözlerimde Poz verirken sonsuzluğa Oyun oldun cümlelerimde Susamışken çocukluğa Belki içersin diye Aşk demledim ellerimle Dilin yanmasın diye Ilıştırdım yüreğimde Uzunca bekledim seni
Söz/müzik Özgür Çevik Elektrik gitar Selim Öztürk Klavyeler/keman Tolga Çebi Bas gitar Ferhat Hasanoğlu Davul Burak Karataş Özel efekt ve synth Selim Öztürk /Başak Yakupoğlu E-bow gitar Tim Pierce Viyolonsel Alishia Bauer/Ozan Evrim Viola Jeanie Lim/ Burcu Evren Kontrbas Steve Dress
ÖZGÜR ÇEVİK--- KEYFİM YERİNDE
Gündüzü de olsun ama, geceyle dolsun gözlerim Benim keyfim yerinde Neşemiz de olsun ama, hüzünle dolsun gözlerim Benim keyfim yerinde Kim söylemiş gerçek olduğumuzu Yalanlar sarmış dört bir yanımızı Avutamam sahte gözyaşlarınızı Benim keyfim yerinde Dünya dönmüyor aslında, yanıldık Kimse sevmiyor aslında, kandırıldık Sureti de olsun ama, hayalle dolsun gözlerim Benim keyfim yerinde Huzurum da olsun ama, aşkla dolsun gözlerim Benim keyfim yerinde Kim söylemiş gerçek olduğumuzu Yalanlar sarmış dört bir yanımızı Avutamam sahte gözyaşlarınızı Benim keyfim yerinde Dünya dönmüyor aslında, yanıldık Kimse sevmiyor aslında, kandırıldık
Söz/müzik Özgür Çevik Akustik/elektrik gitar Selim Öztürk Klavyeler Tolga Çebi Bas gitar Ferhat Hasanoğlu Davul Burak Karataş ÖZGÜR ÇEVİK--- BOŞ GÜNÜM
Hiçbirşey yapmadım bugün yine Harcadım zamanı harcadım öylesine Unutmadım seni, unutturmadın belki de Aldırmadım ama, aldırmadım ben yine Aldırmadım Susarım, susarım ben bazen Susarım sensizliğe Hiçbirşey olmadı bugün yine Hayatım daha farklı, düne göre Koyamadım kimseyi, koyamadım yerine Kıyamadım sana, kıyamadım ben yine Kıyamadım Kaçarım, kaçarım ben bazen Kaçarım sessizliğe Susarım Hiçbirşey yapmadım bugün yine
Söz/müzik Özgür Çevik Elektrik gitar Selim Öztürk Klavyeler/keman Tolga Çebi Bas gitar Ferhat Hasanoğlu Davul Burak Karataş Viola Burcu Evren Viyolonsel Ozan Evrim Kontrbas Deniz Yurdakul |
|
gunduz_sümeyye Yeni Üye

Mesaj Sayısı: 7 <FONT color=red><B>Uyarı</B><: <div align="center"><span><marquee><font color="#00000"><strong>Nehir Erdoğan Resmi Fan Sitesi Bağımlılık Yapabilir !!</strong></font> </marquee></span></div> Reputation: 0 Rep: 1456 Kayıt tarihi: 27/05/08
 | Konu: Geri: Özgür Çevik yeni albümünün tüm şarkı sözleri Cuma Eyl. 19, 2008 10:53 pm | |
| burcuyd sana nasıl ulaşabilirim bişi sorcam |
|
burcu Yeni Üye

Mesaj Sayısı: 6 Yaş: 19 Nereden: trabzon <FONT color=red><B>Uyarı</B><: <div align="center"><span><marquee><font color="#00000"><strong>Nehir Erdoğan Resmi Fan Sitesi Bağımlılık Yapabilir !!</strong></font> </marquee></span></div> Reputation: 0 Rep: 1187 Kayıt tarihi: 22/02/09
 | Konu: Geri: Özgür Çevik yeni albümünün tüm şarkı sözleri Çarş. Mart 11, 2009 1:15 pm | |
| çok güzel şarkılar ya bayıldım adamım ya |
|
özgürlüknehiri Admin

Mesaj Sayısı: 1095 Yaş: 18 Nereden: İsTaNbUl Meslek: öğrenci <FONT color=red><B>Uyarı</B><: <div align="center"><span><marquee><font color="#00000"><strong>Nehir Erdoğan Resmi Fan Sitesi Bağımlılık Yapabilir !!</strong></font> </marquee></span></div> Reputation: 0 Rep: 1371 Kayıt tarihi: 20/08/08
 | Konu: Geri: Özgür Çevik yeni albümünün tüm şarkı sözleri Çarş. Mart 11, 2009 2:10 pm | |
| |
|